onsdag 16. februar 2011

På plass i Ghettoen

6 timer gjennom landet, 20 grader kaldere, litt mindre glam og litt mer ghetto; Vi har ankommet Brooklyn, New York.
Etter nesten 5 uker i LA med fantastisk mange bra dansende dager, nice people, eksotisk klima og Hollywood glam, var det med tungt hjerte vi dro fra byen. Vi var ikke akkurat lei oss for å skulle til New York, men det er jo alltid vanskelig å dra fra noe som er SÅ bra. En quick oppsummering av siste uken:

                                          Mexican"Goodbye-party"med Lærer´n
Christina Woodard ( i midten) jazzlærer. 



Utflukt til downtown, Chinatown








Siste kveld, middag på "The grove"
                                           Himmelsk!




Det skal sies at det ikke var en enkel sak å reise fra LA til NY sånn praktisk sett. Etter å ha svettet og kjempet for å få koffertene igjen på hostellet ( Ja- det har blitt litt shopping), gikk det til slutt med makt. Men vi kom ikke lenger enn til flyplassen før vi måtte begynne "regla" igjen. For å unngå å betale overvekt, jobbet vi som noen helter for å fordele alt likt i koffertene og håndbagasjen. And we made it!! Fjo... Vi hadde full støtte fra damen i innsjekkingen " Good girls, I´m proud of you". Da var vi ett steg nærmere avgang, som var litt lengre unna enn vi tenkte. Vi ble inlosjert i flyet, men ble sittende der ( skvist mellom hver vår pensjonist som absolutt ikke ville bytte seter med oss) å se på at menn i oransje vester løp inn og ut og rundt flyet for å fikse den ene motoren. Bra start! Veldig betryggende kommentar fra pensjonisten ved siden av Anne: " I´ve heard it's supposed to be an OLD plane"). Yes...
Men litt elektrosjokk så ut til å gjøre susen for motoren og vi kom oss opp i skyene. 6 timer seinere ble vi sluppet av i mørket i Brooklyn.


                                           Fra t-bane stoppet. Vi ser Manhattan! YEAY!

Inside:)


Det er litt ghetto på utsiden, men det gjør da ingenting når vi har leilighet som er finfin inni. Etter Camilla og Anne kom på lørdag, har resten av crewet sjekket inn en etter en. Vi er per i dag 8 mennesker som bor her og lurer på hvordan vi skal få plass. Vi er: Camilla og hennes 2 meget hyggelige venninner fra Bergen ( Osterøy!), Malene, Anne, Ida, Marit og hennes venninne Julie. Så i kveld blir det stein,saks,papir om sengeplassene..:)


Brooklyn bridge


Gjenforening med Linn og Lene på Times Square:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar