fredag 28. januar 2011

Malene fikk komme inn i USA på én betingelse: hun skulle ikke jobbe. Now she´s selling cars.



EGG
Du vet når du får den følelsen av at "å, nei nei nei nei, nå skjer det igjen!"? Også skjer det. Hun ruller. Ned fra setet med hodet først. Inntullet i tepper til over nesa. Dette egget møtte vi på bussen, overraskende nok. Les: Buss 4. 
"Listen to everyone. Ideas come from everywhere." Vi tenker ikke på egget, men kompisen vi møtte på vei til Santa Monica. Det ble en interessant busstur med inventoren som ikke hadde gjort suksess, men han var fortsatt oppfinner. Inspirerende i seg selv. Du vet godt selv hvem du er, selv om ikke alle andre er enige. Og han hadde mye klokt å si. Da Anne fikk det nevnte sitatet i sin fortune cookie, var det naturlig å tenke på han. Og musikken som ble utvekslet. Be prepared, Annes elever; Nå blir det jazz og swing:)






Vi liker oss bedre og bedre ettersom vi finner ut hvilke klasser som booster dansegleden. Timeplanen er så innholdsrik at vi sliter med å velge. Luksusutfordring! Ja, for det finnes ikke problemer... Vi har mange luksusutfordringer faktisk, og vi liker det. Her borte er folk så vanvittig ulike, og det slår ikke feil når det gjelder lærere, heller. Og det kommer mange gode ord: "I do less, you do more by doing less", "Your minds will change" (speedkoreografilæring), "You better step up guys, Norway is kicking your butts!" Også kommer vi inn i Tokyos time, og blir buttkicka av en tolvåring. Hun er så måpende rå at hun ikke ser ekte ut engang! Så fort hun får velge en pose, blir det seff alltid tilt. Akkurat det vi også pleier å velge. Ehm. Og hun kan danse også, wow. "A person is never too old to learn" (Malenes fortune cookie).

Utdrag fra hip hop koreografi. Butt-kicking?



CARNIVAL
I går hoppet vi halvveis spontant inn på en danseforestilling etter anbefaling fra en av lærerne våre. Og det er vi glade for! Vi visste ikke hva vi gikk til, men dette var virkelig bra å få med seg. Og vi måtte gni oss i øynene da vi gikk rett på Mona og Jens (norske dansere) i inngangskøen, koselig! Carnival holdes en gang i måneden, og er en arena der koreografer kan vise sitt materiale. Dette har holdt på i 12 år, og vi møtte visstnok på det beste Carnivalet ever. Her var det mye krem. Blant annet koreografen Travis Payne (Madonna, Michael, Janet...........), Michael Jacksons dansere, og folk fra Americas Best Dancecrew. Også møtte vi Mia Michaels i døra. Gøy å se hvordan det foregår her borte. Her er det trynefaktor på høyt nivå! Dette er visst stedet for mingling, der danserne blir kjent med koreografene. Russerne holdt seg til observasjoner i denne omgangen! Her kan du se en microbit av showet (Americas Best Dancecrew):



Malene Sørlie

It´s movietime. Anbefaler "The tourist".

Dagens Starbucks

Camilla dævvver av....

Malenes beste kjøp!

Dataparty


Anne ser og lærer av stjernene. Regel 1: Husk kamuflasje i vaskekjelleren

3 kommentarer:

  1. Det høres sykt Kult ut!!!! Stå på jenter:)

    SvarSlett
  2. Det er bare så gøy å følge dere...mer...mer!

    SvarSlett
  3. Så koselig det ser ut!! Håper jeg får vært masse med dere i Nyc!!!

    SvarSlett