fredag 21. januar 2011

Livstegn


JA- vi lever... :)
...og vi formerer oss. Da var vi alle tre! Beklager dårlig blogging, men timene og dagene flyyyyr her i LA. 

Sånn går nu dagan: 
- Fresh frokost på vår freshe Bungalow
- Buss 4 (med samling av alle de som er litt i "ustand", type ingen armer, blind, trebein, dopa, Malene, Camilla og Anne) 
- X antall timer med blod, svette, latter, hjernetrim (!) og sit- ups på EDGE.
- Energipåfyll i sola og shopping på Golds Gym (we need some proteins for the sit-ups).
- Enda mer svetting.
- En tur innom Whole Food (vår kjernesunne, økologiske lokale dagligvarehandel) for å slippe burgerne.
- ZZzzzZZZzzzzzz 


Joda, det finnes faktisk kollektiv transport her, men vi skjønner hvorfor den ikke blir nevnt. Med våre internasjonale førerkort i lomma, fortsetter vi å velge svette folkemasser. Det finnes ikke en normal for Hollywoodere, og dette er nok til å underholde tre jenter fra nisselandet. Vi utnytter muligheten til å føle oss normale... Anne ble nesten anmeldt idag, for ikke å plukke opp trusa (som var en T-skjorte fra Frankrike i spesielt gode materialer) til mannen ved siden av; "Could you please pick that up?" Anne plukker motvillig opp "trusa" med så lite hudkontakt som mulig. "You're paranoid. You're touching it like it has a disease. I bought this in France. It's good materials. Wanna buy it?" Anne ignorerer, får medlidenhet fra den rosa neglelakken med permanent og grønn T-skjorte på den andre siden, og hopper av på neste stopp.

Vi tar oss selv i å lure på om de går hjem og blogger om oss. Tre minusfreshe kropper med bager og knestrømper. "Uiguoiuyovyhio, også bare paw paw, dung dung kahh! Hahahahahaha!!! *GESTIKULERER* Ugugiuuig bla bla, SHIT! Fiuguy sit-ups. *Tøyer*" Nei, vi er ikke russiske tenk, men vi er kanskje ikke noe mer normale enn røkla heller.

Jazz, jazz og mer jazz. Det er det det går i, stort sett. Et og annet hip hop - kick med überkjekk lærer, snurretimer med trendy grandma, og klassisk (flinkee). Takk til Melby og David mfl for gode forberedelser. Her er det ikke rom for å fikse sveis, se på flua på veggen, eller Hollywoodskiltet utenfor vinduet (du vet det derre oppi fjellet, det store, vi ser det fra studio). Hjernetrim!!! Her er det stort sett samme oppvarming: Isolasjoner, basics, tøying og sit-ups. Og masssse koreografi!!! Blir glade når vi treffer på en dynamisk og sammenhengende klasse, men sier ikke nei takk til koreografi:)

I dag traff vi number one pedagog hittil i oppholdet. KICK! Ahh, sånne personer minner oss på hvorfor vi gjør dette her. På hvorfor vi lever for å danse, og danser for å leve. Vi vurderte å ha en Hollywoodlookdag på klasse en av dagene, meneh, seriøst, da er det bedre å være nisse. Ok, vi kan strekke oss til en frisørtime, men bikinien og leppestiften får bli hjemme! Bikinien får vi nå kanskje gleden av å bruke i Santa Monica imorgen, og leppestiften når vi skal feste med Paris Hilton og gjengen. 

Det er fint å være tre jenter på tur. Jenter ler av at vi ler av sånt som gutter ler av og de hadde stoppet å le hvis de visste hva vi lo av.

Nå tar vi kvelden. Quote Anne til Cam som sitter på et annet rom: "Bra Camilla, jeg hører deg helt GJENNOM øreproppene!" I say no more........... NATTA:*


Malene soler knestrømpene sine


Camillas morgentrim
Hestepolitiet poserer gledelig


1. runde på Target



Zoom

The bus...





2 kommentarer:

  1. Hahaha! Raller dere rundt i Greyhound da, eller?:)
    Takk for at dere er ironiske, kritiske og at dere ikke leverer en rosenrød blogg;)
    Fortsett å være nisser! Hoho :D

    Helle.

    SvarSlett
  2. ha ha ha ha ha.. jeg ler og ler. Digger bloggen deres jenter! Ingen rosablogger her nei:)

    SvarSlett